Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romep 145 1.4 TS или Fiat Bravo ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Моето мнение е да си вземеш Фиат Пунто, много по лесно е за подръжка и като цяло е по-добре. Алфата е капризна и ще се стресираш с нея, но пък емацията е по голяма.
    Ако купуваш Пунто гледай да е 1.2 - 75к.с. върви добре и харчи още също добре.
    "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
    Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
    Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg
      Моето мнение е да си вземеш Фиат Пунто, много по лесно е за подръжка и като цяло е по-добре. Алфата е капризна и ще се стресираш с нея, но пък емацията е по голяма.
      Ако купуваш Пунто гледай да е 1.2 - 75к.с. върви добре и харчи още също добре.
      ми предлагат ми и Фиат Пунто '97ма .. с 2 аербег-а,климатик,ел.стъкла,огледала,АБС,серво ... и нея за 3000 .. 75 коня е ..

Comment

ето снимка ...

Comment

Като за първа кола според мен си вземи Пунто
          ALFA ROMEO 145 2.0 TD
          ALFA ROMEO 156 1.6 TS

WEST SIDE

Comment

Не знам как си с парите, но обслужването на Алфата е 500 лв + каско 300 лв + ГО 100 лв + регистрация и т.н. А освен това Алфата е доста по сложна, ако избираш от Алфата и Бравото съм твърдо за Алфата, защото Бравото не е по икономично 1.4 и 1.6 моторите, а вървят по малко.
            Пунтото е лесно за обслужване и ще е доста по икономично - поне 2-3 литра на 100 км, което си е доста. За града дава отлична динамика защото просто е 300кг. по леко и като цяло е добра инвестиция. Алфата не е за първа кола, на като цяло алфата предлага повече лукс и по спортно излъчвате. Пиша го това, защото съм карал Пунто и сега Алфата вече 4 години просто има голяма разлика, а и в цените на подръжката разликата е огромна. Пунтото има слаба ходова част
            Абе като цяло, ако изкарваш добри пари си вземи Алфа-та, ако ли не Пунтото е логичен избор. При покупката на кола втора ръка има и голяма доза късмет, шанс или каквото и да е.
            "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
            Opel Astra J GTC

Comment

Колега виждам те че си се навил за алфата ... мииии зимаи я и се кефи
              Alfa romeo 145

Comment

[quote="georgyg"]Не знам как си с парите, но обслужването на Алфата е 500 лв + каско 300 лв + ГО 100 лв + регистрация и т.н.

а какво ще рече ГО ? тя наполовина е обслужена ..ремъци мже би ще трябва да и се сменят ... след като я закарам до сервиза ще видим какво ще стане ... иначе наистина много съм се навил на нея .. имам някой друг лев ще стигнат за дообслужване на колата ,но ме интересува за на пред ... части,разход ...

Comment

Разход 11/100, частите сасравнително скъпи. Прочети важната тема в раздела 145/146 и си прави сметка. Ако си се навил за колата и е читава я взимай. Ако се колебаеш има доста коли на пазара, избор голям.

ГО - Гражданска отговорност.
                  "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                  Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от el-ninho
                    Не знам как си с парите, но обслужването на Алфата е 500 лв + каско 300 лв + ГО 100 лв + регистрация и т.н.

а какво ще рече ГО ? тя наполовина е обслужена ..ремъци мже би ще трябва да и се сменят ... след като я закарам до сервиза ще видим какво ще стане ... иначе наистина много съм се навил на нея .. имам някой друг лев ще стигнат за дообслужване на колата ,но ме интересува за на пред ... части,разход ...

Братле няма обслужване на половина! Вземаш и сменяш от-до масла, ремъци, маслен. въздушен филтър. всичко... И това ще ти е едно 600лв. и то зависи в кой град си, защото не е лесна работа да смениш ремъци и ролки на алфа правилно

Помисли пак Виж и темата за ремонти в раздела 145
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                    by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от VFTI
                      Първоначално публикувано от el-ninho
                      Не знам как си с парите, но обслужването на Алфата е 500 лв + каско 300 лв + ГО 100 лв + регистрация и т.н.

Братле няма обслужване на половина! Вземаш и сменяш от-до масла, ремъци, маслен. въздушен филтър. всичко... И това ще ти е едно 600лв. и то зависи в кой град си, защото не е лесна работа да смениш ремъци и ролки на алфа правилно

от София съм ... човека я е карал в сервиза на Алфа Ромео и са и сменени масла и филтри,казали са му,че ремъците можело още с тях ... двуомя се много,въпреки,че съм и много навит на Алфа-та...

Comment

приятелю, алфата е страхотна кола, но според мен пунтото е много по-удачен избор за първи личен автомобил... имаше наскоро подобен въпрос в друга тема
                        иначе казано: алфа - скъпо, но невероятно усещане; пунто - икономично, но 'обикновено'
                        алфата е кола за индивидуалисти!
                        166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                        x145 1.6 boxer

Comment

не съм решил още на 100% ,но като се качих в колата и като я запалих разбрах,че рано или късно ще карам такава марка кола ...

Comment

пич тая алфа да не е от един джамбазин от нови искър?
                            gtv 2.0t.s.

Comment

Аз като за начало карах браво(същевременно потроших учейки се на баштата старите возила) и не е никак зле спрямо голфовете, астрите и т.н. просто друг автомобил е! Пробвал съм всякакви автомобили през този период и от всички съм с различно виждане. От скоро аз скочих на алфа и мого да кажа, че усештането зад волана е уникално!

С цел и аз да се повторя ще вметна, че пунтото е добре за начало но ако мислиш със сърцето скачай на алфата!
                              Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                              FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                              sigpic

Comment

[quote=el-ninho]
                                Първоначално публикувано от VFTI
                                Първоначално публикувано от "el-ninho":4qlonl3n

от София съм ... човека я е карал в сервиза на Алфа Ромео и са и сменени масла и филтри,казали са му,че ремъците можело още с тях ... двуомя се много,въпреки,че съм и много навит на Алфа-та...
                                [/quote:4qlonl3n]

Ти ако вярваш,че са сменени...............

155 2.5 V6
                                Passat 2.5 TDI 180hp highline

Comment

Working...
                                X